» » » AusLogics BoostSpeed Premium v10.0.9.0 Full İndir

AusLogics BoostSpeed Premium v10.0.9.0 Full İndir


AusLogics BoostSpeed Premium

AusLogics BoostSpeed Premium Full İndir


AusLogics BoostSpeed şu ana kadar kullandığım en başarılı en gerekli programlardan bir tanesidir, tam performans için bu programdan başkası boş benim için. AusLogics BoostSpeed aynı zamanda dolaylı yoldan bir internet hızlandırıcısıdır. Amacı bilgisayarınızı temiz tutarak internette de tam performans sağlamak.


Özellikleri:

# Hataları önler.

# Windows'a bazı ayarları yükler.

# Kütük kayıtlarını temizler.

# Başlıkları önler ve böylece internette maksimum performans sağlar.

# İnternet bağlantı ayarlarını da kurcalayarak hızda belirli bir artış yaşanmasını sağlar.

AusLogics BoostSpeed Premium v10.0.9.0 Full İndir

Yeni Sürüm

Sunucu 1


Sunucu 2


Sunucu 3


Türkçe Olan Sürüm

Sunucu



Rar Şifresi: www.teknomobil.org
28-04-2018, 14:32 239 828 166
  1. avatar
    A.Kale 27 Aralık 2017 13:55

    Programı AusLogics BoostSpeed Premium v10.0.1.0 kurdum Browserhelper.dll istedi programı çalıştırmadı.Sebebiniğ anlayamadım.Bilgisi olan varsa bilgi verirse memnun olurum. Sevgilerimle.


    Cevapla | Alıntı Yap

  2. avatar
    yoldaş 8 Ekim 2017 17:53
    Üstadım emeklerinize sağlık.. Yalnız indirme linkleri olarak farklı linklerde verirsenz çok iyi lur teşekkürler

    Cevapla | Alıntı Yap

  3. avatar
    hfydgdnvcgwönc 27 Temmuz 2017 23:30
    saolun arkadaslar bunu bende yukledım fazla fazla mutluyum yuklemeyen herkeze tavsıye ederım

    Cevapla | Alıntı Yap

  4. avatar
    TeknoMobil 17 Eylül 2016 13:35
    meydeyy,
    Teşekkür ederim, şantiyede elektirikçi olarak çalıştığımdan konsantre olup başka bişey yapamıyordum, kırdım şeytanın bacağını :D

    Cevapla | Alıntı Yap

  5. avatar
    meydeyy 17 Eylül 2016 12:43
    teşekkürler hocam uzun süre oldu paylaşımsız kaldığımız günler , kayıptınız admin nerelerdeydiniz siz yahu özledik sizleri

    Cevapla | Alıntı Yap

  6. avatar
    Ziyaretçi Ahmet 8 Eylül 2016 09:34
    Admin eski sürüm v5.5.1.0 ile arasında ne gibi farklar ben eskisinin kullanmak isitiyorumda çok bi fark yoksa bunu hiç denemeyim arayüzünü sevemedim

    Cevapla | Alıntı Yap

  7. avatar
    drrelax 14 Temmuz 2016 11:51
    emeğine eline sağlık. herzamanki gibi.

    Gecekondu,
    turnbobit ve uploaded dan ayrı ayrı indirdim. antivir tr/crypt.gen diye bişi buldu 2 sinde de.

    Cevapla | Alıntı Yap

  8. avatar
    Gecekondu 16 Mayıs 2016 10:30
    başkan eline sağlıkta bilgisayara indiriyorum otomatik kaldırıyor trojan buluyor arada virüs taramasından geçiriver lütfen.

    Cevapla | Alıntı Yap

  9. avatar
    Cago 9 Ocak 2016 23:31
    Eline emeğine sağlık uzun zamandır kullanıyorum siteyi her daim milyar paylaşımlar ... tşklr ... patch video kaldırılmış bilgine

    Cevapla | Alıntı Yap

  10. avatar
    complokty 27 Ekim 2015 16:33
    serdardı sanırım site sahibinin adı yıllardır bu sayfadan indiririm her şeyi.her şey için teşekkürler serdar kardeşim.eline koluna sağlık bu kadar basite indirgeyip kaliteyi düşürmediğin için...
    Bunun yeri değil ama bana mesaj vs.. nasıl ulaşırsın bilemem bunu cevaplayıpta sorunumu halledebilirsin sorunum şu PORTAL SEPETİNİ google chrome için engellemez miyiz :((
    bıktım bundan kardeşim bi çözüm varsa de sen bilirsin.. sağol iyi günler

    Cevap: Serdar abi bu aralar baya yogun ben size yardımcı olayım skype ekleyip mesaj atın en kısa sürede ilgileneceğim. Skype: sertackp

    Cevapla | Alıntı Yap

  11. avatar
    keke 16 Ağustos 2015 07:22
    anaaa programın 8.0.1.0 sürümü çıkmış haberimiz yok winked

    başkan eline emeğine sağlık wink

    Cevapla | Alıntı Yap

  12. avatar
    ozkan15 28 Haziran 2015 13:18
    merhaba admin ben yeni üyeyim ve bu programı indirdim kurdum ancak path dosyasını çalıştırdım path butonuna tıkladım uyarı verdi. full olmadı ne yapabilirim yardımcı olursan çok sevinirim. emeğine sağlık



    Cevap:Videolu anlatım eklendi.

    Cevapla | Alıntı Yap

  13. avatar
    BozKurTLaR 24 Haziran 2015 21:50
    Güzel bi programa benziyor denemek lazım ellerine sağlık usta her istediğimizi bulabileceğimiz güvenilir bir site Allah sizin gibi siteleri başımızdan eksik etmesin.

    Cevapla | Alıntı Yap

  14. avatar
    keke 17 Haziran 2015 14:04
    bu programı senin sayende tanıdım ve böyle bir program yok gerçekten sistem temizleme programı diye ben buna derim 2 gün önce program bildirim verdi hemen girdim teknomobil'e araştırdım yeni sürümü eklenmemiş ve şimdi tekrar bi bakayım ne var ne yok diye eklemişsin sağol başkan ellerin dert görmesin :)

    7.9.0.0 version uninstall
    8.0.0.0 version install (sayende)


    Cevap: Eyvallah ;)

    Cevapla | Alıntı Yap

  15. avatar
    kafegunes 24 Mayıs 2015 11:25
    Programı yükledim ama full yapamadım. İçinde keygen dosyası var onu napcaz




    Cevap:Videolu anlatım eklenecektir.

    Cevapla | Alıntı Yap

  16. avatar
    white_black 20 Nisan 2015 23:00
    her gün crack yapmamızı istiyor, lisans uyarısı veriyor, probleme çözüm var mı ?




    Cevap:Videolu anlatım eklenecektir.

    Cevapla | Alıntı Yap

  17. avatar
    keke 5 Nisan 2015 14:06
    7.3.0.0 sürümü vardı bende bi güncelleyelim bakalım yeni versiyon nasıl teşekkürler reyiz ❤

    Cevapla | Alıntı Yap

  18. avatar
    effect 27 Mart 2015 21:16
    Hocam aktifleştirmek için kullanılan KeyMaker.exe dosyasını çalıştırınca Win32 Malware gen uyarısı veriyor. Ne yapmam lazım? yardımcı olursan memnun olurum.


    Cevap: Antivirüsü çöpe atın hocam, keygene virüs diyen antivirüsten hayır gelmez.

    Cevapla | Alıntı Yap

  19. avatar
    drrelax 22 Mart 2015 00:25
    ben bile kurabildim.
    elimden teşekkürden fazlası gelmiyor. elin kolun dert görmesin.
    sitedeki herkesin duası kabul olsa cennetliksin üstat.

    Cevapla | Alıntı Yap

  20. avatar
    FAYIK 24 Şubat 2015 21:42
    saolasın

    Cevapla | Alıntı Yap

  21. avatar
    TeknoMobil 28 Ocak 2015 06:08
    Alıntı: koralper
    Advanced system care ile kullansam çakışma olur mu?

    Hayır olmaz antivirüs programı değil bunlar, ama iki program tutmak gereksiz olur, hangisi işinize daha çok yararsa onu kullanırsınız diğerini kaldırırsınız.

    Cevapla | Alıntı Yap

  22. avatar
    koralper 28 Ocak 2015 04:42
    Advanced system care ile kullansam çakışma olur mu?

    Cevapla | Alıntı Yap

  23. avatar
    TeknoMobil 28 Ocak 2015 01:28
    Eski Türkçe sürümü buldum sonunda

    Cevapla | Alıntı Yap

  24. avatar
    cetnylmz77 27 Ocak 2015 20:00
    teşekkürler yeni sürümü kaldırıyorum eski sürümü indiriyorum Advanced SystemCare Pro v8.1.0.651 Full CCleaner Business Edition v5.02.5101 Full birde bu sanırım bakım onarım için yeterli :))

    Cevapla | Alıntı Yap

  25. avatar
    cetnylmz77 21 Ocak 2015 19:49
    eski sürümü size zahmet tekrar yüklermisiniz

    Cevapla | Alıntı Yap

  26. avatar
    Sparkton 6 Ocak 2015 22:09
    Alıntı: Sparkton
    Eski sürümü kaldırdınız mı hocam ?
    Cevap: Evet, lazımsa yeniden eklerim

    rica etsem eklermisiniz,size bi zahmet



    Cevap. Bulamadım şimdilik, yedeklere tekrar bakacağım

    Cevapla | Alıntı Yap

  27. avatar
    enli77 6 Ocak 2015 12:48
    Bu versiyonun Türkçe olması için yama mı yüklemek gerekiyor yoksa içinde ayrıca dil seçme ayarı var mı ? ben bulamadımda slm



    Cevap: Malesef tasarımı değiştirdikten sonra Türkçe dili iptap etmişler kaç sürüm oldu bizde bekliyoruz Türkçe çıkmasını .

    Cevapla | Alıntı Yap

  28. avatar
    Sparkton 5 Ocak 2015 20:07
    eski sürümü niye kaldırdınız hocam,sizdebn ricam lutfen eski sürüm linkini de ekleyin

    Cevapla | Alıntı Yap

  29. avatar
    Sparkton 2 Ocak 2015 04:21
    Eski sürümü kaldırdınız mı hocam ?



    Cevap: Evet, lazımsa yeniden eklerim

    Cevapla | Alıntı Yap

  30. avatar
    aytek6901 23 Kasım 2014 15:10
    çalışıyor çok tşk.

    Cevapla | Alıntı Yap

Yorum Ekle


1 2 3 4 5 6